Naar Hoofdcontent
Uw vrijheid. Uw stijl.
Lees meer

Waarom nieuwbouw

7 voordelen van nieuwbouw

Wonen in een nieuwbouwwoning heeft zo zijn voordelen. We zetten de voornaamste voor u op een rijtje.

Onderhoudsarm

Omdat u alles nieuw bouwt en zelf uw materialen kiest, kunt u er ook zelf voor zorgen dat u in de toekomst niet voor onverwachte (onderhouds)kosten komt te staan.

Comfortabel

Alles voldoet aan de laatste eisen van het bouwbesluit. U bent dus van alle gemakken voorzien.

Energiezuinig

Een nieuwe woning heeft sowieso energielabel A en voldoet aan de norm op het gebied van energiezuinigheid. Daarnaast kunt u nog allerlei extra maatregelen treffen waarmee u uw energierekening zelfs helemaal tot nul kunt reduceren.

Duurzaam

Uw nieuwbouwhuis is zorgt voor een geringere CO2-uitstoot en is daarmee een stuk minder milieubelastend dan oudere woningen.

Alles naar wens

Op uw eigen kavel kunt u zelf uw ideale woning realiseren, helemaal naar wens, inclusief de keuken en de badkamer van uw dromen.

Veilig

Uw nieuwbouwhuis is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Ook de woonomgeving is ingericht volgens de nieuwste inzichten op veiligheidsgebied.

Goed financierbaar

Voor bestaande woningen kunt u steeds minder lenen. Voor nieuwbouw ligt dat heel anders. Bovendien verlenen banken liever een hypotheek voor een nieuwbouwhuis dan voor een bestaande woning, omdat er voor de bank en de bewoner minder risico is. Alles is immers nieuw en de vaste lasten (denk aan gas en elektriciteit) zijn veelal lager.

Vul de woonwens-enquête in

Vul de woonwens-enquete in